Bionluk Nedir? Nasıl Çalışır?


Bionluk

Kişişel becerilerinizle yapacağınız işler karşılığında para kazanmanızı sağlayacak bir sistem.Sistem şu şekilde çalışıyor ;

Siz yeteneğiniz olduğu konu ile ilgi örnek projelerinizi sayfada paylaşıyorsunuz.Alıcı ihtiyacı olduğu taktirde sizinle iletişime geçerek siparişini veriyor ve sizde belirlediğiniz zaman diliminde alıcıya siparişini iletiyorsunuz.Eğer işinizi iyi yapıp müşteriyi memnun bırakırsanız müşterinin verdiği iyi yorumlarla alacağınız iş sayısı artacaktır.

Örnekler :



Sitede Video&Animasyon,İnternet Reklamcılığı,Grafik Tasarım,Yazılım&Teknoloji,Yazı&Çeviri,Ses&Müzik ve İş&Yönetim ile birlikce farklı birçok enterasan kategorilerde bulunmaktadır.Yanlız siz dilediğiniz konuda iş yapabilirsiniz.


Bionluk Nasıl Çalışır :

  •  Alıcı bir iş satın aldığında ödediği tutar hemen satıcıya aktarılmaz. Bionluk.com’un havuz hesabında tutulur.
  •  Alıcı, satıcının işe başlaması için gerekli temel bilgileri gönderir. Böylece geri sayım başlar.
  •  Satıcı, iş ilanında belirttiği maksimum teslim süresi içinde işi alıcıya teslim etmelidir. Zamanında iş teslim edilmezse, sipariş iptal edilir ve satıcıya olumsuz yorum bırakılır. Alıcının ödediği ücret ise iade edili
  •  İş teslim edildikten sonra, alıcı işi inceler. Eğer sonuç, iş tanımında belirtildiği gibi ise işi onaylar. Böylelikle havuz hesabındaki iş ücreti, %20 Bionluk.com komisyonu kesilerek satıcının hesabına aktarılır.
  •  Eğer iş, alıcının beklediği gibi değilse alıcı satıcıdan revizyon talep edebilir. Tanınan süre içinde satıcı gerekli düzeltmeleri yaparak alıcıya işi tekrar teslim eder. 
  •  İş sonunda alıcı, iş için yorumda bulunur. Dilerse teslim aldığı işi, satıcının teslim ettiği işler kısmında yayımlatabilir.

Ayrıca bu site üzerinden de kendinize uygun fiyatlarla birçok hizmet alabilirisiniz.Örneğin kendinize profosyonel bir web site hazırlatabilirsiniz ya da sevgilinize bir video klip yaptırabilir veya bir şiir seslendirebilirisiniz.

Sizde bir yeteneğiniz olduğunu düşünüyorsanız aklınıza gelen herhangi bir fikir ile para kazanmaya başlayabilirsiniz.Buyrun ;

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Oktay Sinanoğlu Kimdir? Eserleri Nelerdir?

Kına Nedir? Kınanın Faydaları ve Zararları Nelerdir?